Spela online – några förslag

Det går inte att skriva om allting man kan spela online: det finns på tok för många spel att välja bland för att vi ska kunna prata om alla. Istället kan vi ta upp några populära titlar där man kan börja. 

gaming online_336268238

Skyrim

Du får en hel, till synes oändlig, värld att utforska och får också lära dig den hemliga konsten med att kontrollera drakar med rösten. Skyrim är ett episkt äventyr som man kan spela i flera hundra timmar. Det dyker hela tiden upp nya sidouppdrag.

Tetris

Ibland vill man bara spela ett enkelt spel och vad kan vara mer simpelt än Tetris, samtidigt som det kan utmana dig. Och du kan till och med utmana andra spelar genom att spela multiplayer. Det gäller att hålla ut längst, få mest poäng och vara den smartaste spelaren. Detta har blivit ett stort fenomen med tävlingar över hela världen

.

World of Tanks

Detta spel är helt gratis, det är ett så kallat freemiumspel som är gratis att spela men innehåller mikrotransaktioner för den som vill ha bättre vapen och avancera snabbare. Spelet är välgjort och pansarvagnarna i spelet är nästan exakta kopior av de pansarvagnar som användes av olika länder under andra världskriget.